STANSING – PLATEARBEID – LASERSKJÆRING

Stansing, platearbeid og laserskjæring

Vi tilbyr stansing, platebearbeiding som kantbøyning, nagling, sveising. Avhengig av størrelsen på serien velges den rette metoden.

Stansing:
Automatstansing i ni stanselinjer med maskiner opp til 315 tonn. Plater med båndbredder opp til 650 mm og platetykkelse opp til 6 mm.

Avdeling med eksentriske og hydrauliske presser hvor man utfører dypstansing/trekking.

Verktøyavdelingen gjør fresing, sliping og gnisting for produksjon av verktøy og jigger.

Laserskjæring, strømmen er 4kW. Arbeidsområde 4 x 2 m. Kappekapasitet opp til 20 mm i stål.  Ny fiberlaser installert i 2020 med automatisering, kantpresse og sveiserobot.

Sveising og lodding:
Manuell og robotsveising i MIG / MAG, spot sveising, rund sveising, stuksveising etc. I tillegg mulighet for gass- og induksjons lodding.

Kvalitetssikring ISO 9001 og ISO 14001.

Ved forespørsel må vi ha et skikkelig tegningsunderlag i form av en Cadfil og PDF fil målsatt med toleranser og oppgitt materialkvalitet, samt ønsket overflatefinish. Ønskes forkromming, fornikling eller annet må dette oppgis. Skal det vær lakkert må vi vite om det er våtlakk eller pulverlakk, oppgitt, fargekode i RAL,  samt kvalietskrav til lakken og evt. maskering. Antall pr. ordre og hva som er forventet + det som menes er relevant informasjon for et presist tilbud..

Ta kontakt for et godt tilbud  inkludert frakt fra vår Svenske leverandør!

15 + 12 =

Verified by MonsterInsights